Looking For Anything Specific?

Esenyurt'ta Yangın Son Dakika : Esenyurt'ta 5 Katlı Apartmanın Deposunda Yangın - Son Dakika - İstanbul esenyurt'ta bulunan lojistik deposunda yangın çıktı.

Esenyurt'ta Yangın Son Dakika : Esenyurt'ta 5 Katlı Apartmanın Deposunda Yangın - Son Dakika - İstanbul esenyurt'ta bulunan lojistik deposunda yangın çıktı.. 04 haziran 2019 salı 14:53 | son güncelleme: Son dakika haberine göre, i̇stanbul esenyurt'ta bir binada çıkan yangında bir kadın ile çocuk hayatını kaybetti. Katında henüz belirlenmeyen bir nedenle yangın çıktı. 04 haziran 2019 salı 14:53. Gündem 18 saat önce i̇stanbullular bayram tatili için yollarda.

İstanbul esenyurt'taki bir palet fabrikasında yangın çıktı. Olay yerinde polis ve itfaiyenin çalışması sürüyor. Esenyurt'ta korkutan iş yeri yangını. Apartmanda mahsur kalan vatandaşları itfaiye ekipleri kurtardı. Edinilen bilgilere göre esenyurt'ta bir bölgede yangın çıktı.

Son dakika: İstanbul Esenyurt'ta yangın!
Son dakika: İstanbul Esenyurt'ta yangın! from www.istanbultimes.com.tr
Son dakika haberine göre, i̇stanbul esenyurt'ta bir binada çıkan yangında bir kadın ile çocuk hayatını kaybetti. Fabrikanın bahçesindeki malzemeler alev alev yanıyor. İstanbul esenyurt'ta yangın var mı? İçeriden patlama sesleri geldiği yangın, yaklaşık 4 saat sonra söndürüldü. Haber verilmesi üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İstanbul esenyurt'ta 5 katlı binanın çatısı alev alev yandı. 09 ocak 2019, 16:16 dha. İstanbul esenyurt'ta bulunan bir palet fabrikasında yangın çıktı.

Aniden çıkan dumanların gökyüzünü sardığı yangına çok sayıda itfaiye ekibinin müdahalesi devam ediyor.

04 haziran 2019 salı 14:53. Son dakika habere göre, çevredekilerin haber vermesi üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekipleri sevk edildi. Haber merkezi 09 ocak 2019, 16:11 son güncelleme: İstanbul esenyurt'ta bir fabrikada yangın çıktı. Esenyurt haber, türkiye ve esenyurt'tan son dakika haberleri, güncel haberler, namaz vakitleri, spor ve magazin haberleri ve daha fazlasını buradan okuyabilirsiniz. İstanbul esenyurt'ta 5 katlı binanın bodrum katında yangın çıktı. Sokak'taki bir lojistik firmasına ait iş yerinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. İstanbul esenyurt'ta bir boya fabrikasının deposunda yangın çıktı. Bina sakinleri sokağa çıkarken, yangın itfaiyenin müdahalesiyle söndürüldü. Son dakika haberine göre, i̇stanbul esenyurt'ta bir binada çıkan yangında bir kadın ile çocuk hayatını kaybetti. İstanbul son dakika haberleri : İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İstanbul valiliği'nden yapılan açıklamada, çıkış sebebi henüz belirlenemeyen yangına 39 itfaiye aracı ve 105 itfaiye personeli ile müdahale edilerek söndürüldüğü ve soğutma.

İstanbul esenyurt'ta 5 katlı binanın çatısı alev alev yandı. Lgs soru kitapçıkları ve cevap anahtarları ya. İstanbul esenyurt'ta bir lojistik firmasında çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale ediyor. İstanbul esenyurt'ta 5 katlı binanın bodrum katında yangın çıktı. Akçaburgaz mahallesi'ndeki fabrikadan saat 00.15 sularında alevlerin yükseldiğini görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine avcılar.

Esenyurt'ta plastik fabrikasında korkutan yangın - Son Dakika
Esenyurt'ta plastik fabrikasında korkutan yangın - Son Dakika from foto.sondakika.com
Yangın sonrası bölgeye çok sayıda ekip gönderildi. İstanbul esenyurt'ta bir boya fabrikasının deposunda yangın çıktı. Yangın 2 fabrikaya daha sıçrarken, fabrikalarda kimsenin bulunmadığı belirlendi. Esenyurt'ta yangın esenyurt, akşemseddin mahallesi'nde lojistik firmasına ait depoda yangın çıktı. İstanbul esenyurt'ta bir fabrikada yangın çıktı. Son dakika haberine göre i̇stanbul esenyurt akşemseddin mahallesi'nde lojistik firmasına ait depoda yangın meydana geldi. İstanbul valiliği'ndan yapılan açıklamada, esenyurt'ta 3 fabrikayı etkileyen yangın i̇bb itfaiye ekiplerince kontrol altına alınmış olup, herhangi bir ölü ya da yaralı bulunmamaktadır denildi. İstanbul esenyurt'ta bulunan bir palet fabrikasında yangın çıktı.

Esenyurt'ta bir binanın 2'nci katında yangın çıktı.

Esenyurt'ta ahşap palet fabrikasında çıkan yangına yan taraftaki fabrikalara da sıçradı yer yer patlama seslerinin de duyulduğu patlamada ekipler müdahale ediyor. 04 haziran 2019 salı 14:53. İstanbul esenyurt'taki bir palet fabrikasında yangın çıktı. Esenyurt'ta bir atık toplama merkezinde yangın çıktı. Son dakika habere göre, çevredekilerin haber vermesi üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangın, kısa sürede büyüyerek yanındaki fabrikalara da daha sıçradı. Boya ve tiner bulunan depodaki yangın büyük uğraş sonucunda kontrol altına alındı. Esenyurt'ta bir palet fabrikasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Esenyurt'ta özel bir bankaya ait bankamatikte yangın paniği. Esenyurt'ta korkutan iş yeri yangını. Esenyurt'ta bir binanın 2'nci katında yangın çıktı. Yangınların devam ettiği bölgelerde havadan ve karadan söndürme işlemleri tüm hızıyla sürüyor. İstanbul esenyurt'ta bulunan bir palet fabrikasında yangın çıktı.

Yangın, kısa sürede büyüyerek yanındaki fabrikalara da daha sıçradı. İstanbul esenyurt'ta tekstil ürünleri için lastik üretimi yapılan 5 katlı bir fabrikada çıkan yangın, itfaiye ekiplerince kontrol altına alındı. Boya ve tiner bulunan depodaki yangın büyük uğraş sonucunda kontrol altına alındı. İçeriden patlama sesleri geldiği yangın, yaklaşık 4 saat sonra söndürüldü. İstanbul esenyurt kıraç'ta plastik fabrikasında yangın çıktı.

Esenyurt'ta mahalleyi sokağa döken yangın - Son Dakika
Esenyurt'ta mahalleyi sokağa döken yangın - Son Dakika from foto.sondakika.com
İstanbul esenyurt'ta bulunan bir palet fabrikasında yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yangından etkilenen bir kişi hastaneye kaldırıldı. Esenyurt yangın içerikleri, son dakika haberleri ve daha fazlası haber7'de. İstanbul esenyurt'ta bir fabrikada yangın çıktı. İçeriden patlama sesleri geldiği yangın, yaklaşık 4 saat sonra söndürüldü. İstanbul esenyurt'ta bir fabrikada yangın çıktı. Çıkan yangın şiddetli rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüdü.

İstanbul esenyurt'ta bir lojistik firmasında çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale ediyor.

Haber merkezi 09 ocak 2019, 16:11 son güncelleme: Yangından etkilenen bir kişi hastaneye kaldırıldı. Esenyurt'ta bir atık toplama merkezinde yangın çıktı. Katında henüz belirlenmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın 2 fabrikaya daha sıçrarken, fabrikalarda kimsenin bulunmadığı belirlendi. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Edinilen bilgilere göre esenyurt'ta bir bölgede yangın çıktı. İşte esenyurt kıraç'taki yangının görüntülerini izle! Ülkemizin farklı noktalarında yangınlar devam ederken, son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. İstanbul esenyurt'ta, 7 katlı binanın giriş katındaki elektrik panosunda çıktığı öne sürülen yangında üst katlarda mahsur kalan 8 kişiyi itfaiye ekipleri kurtardı. İstanbul esenyurt'ta bir fabrikada yangın çıktı. İstanbul son dakika haberleri : İtfaiye ekipleri olay yerine gelerek müdahalede bulundu.

Yangın sonrası bölgeye çok sayıda ekip gönderildi esenyurt yangın son dakika. 09 ocak 2019, 16:16 dha.

Posting Komentar

0 Komentar